Onze voordelen

  • keurmerk
  • Voor 17:00 besteld*? Morgen in huis.
  • Achteraf betalen Betaal na 14dagen.
  • PakjeGemak afhaalpunt via PostNL
  • Zakelijk inkopen Bij Weblectronics
Radardetectie

Radardetectie

Stinger Card, DSI, VIP & Beltronics

Weblectronics is de specialist op het gebied van Radardetectie. Webletronics levert de bekende merken Stinger en Beltronics. Door de samenwerking met Bredase Autoshop kunnen wij direct uit voorraad leveren en hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het monteren van Radardetectie systemen. 

De bekenste Radardetectie fabrikant is Stinger. Al meer dan 20 jaar ontwikkeld Stinger de meest hoogwaardige technologie om de automobilist te beschermen tegen snelheidscontroles. Stinger's voortdurende passie voor betere prestaties, groter gebruiksgemak en rijvrijheid hebben geresulteerd in een hele reeks industry firsts and only's. Stinger is hierdoor vooruitstrevend op het gebied van bescherming tegen snelheidscontroles. Het Stinger assortiment bestaat op dit moment uit de Stinger VIP, Stinger DSI en de Stinger Card.

Het paradepaardje van Stinger is de Stinger VIP. Alle Stingers zijn te verkrijgen met de nieuwe MPHD antenne. Daarnaast kunt u uw Stinger uitbreiden met Lasershield even eventuele Side Lasers.